top of page

Unieke wandkast

Nieuw, nieuw, veranderdrang!

Onlangs hebben we onze hele woonkamer opnieuw aangepakt. We wonen hier nu 3 jaar en in die 3 jaar heb ik heel erg veel geleerd. Stukje bij beetje wilde ik toffe ideeën toepassen in ons eigen huis. Maar… uiteindelijk werd het een zooitje. Van alles wat, maar het paste niet meer bij elkaar. Daar ergerde ik me al een tijdje aan. En probeerde het op te lossen door muren te (laten) verven, maar het werkte averechts. (Sorry Robbert.)


Witte muur?

Een lange witte wand hadden we in huis. Na mijn vorige blog denk je WIT?? Ja, ik had (een paar) witte muren. Maar ze waren saai en kaal, je snapt het. Dus een kastje tegen de wand, nog een kastje erbij, een plankje erboven met lijstjes erop. Een hoekje geschilderd, een wandlamp, nog maar een plankje met accessoires. Zag er wel leuk uit hoor, maar het werd ook een chaos. Bij elkaar geraapt zooitje. Geen geheel.Foto's: @DoorRianne


Het onderzoek begon.

En ik zit natuurlijk uren en uren op Pinterest, voor mijn werk ;). De gaafste wandkasten kwamen langs, maarja, waar vind je zoiets. Dat is niet zomaar in elke winkel te vinden. Of eigenlijk, helemaal niet in een winkel te vinden. Omdat het toch niet te vinden was, ging ik fantaseren. Wat nou als ik het echt allemaal zelf mag bedenken. Geen grenzen, geen limiet. Een kast die aan alle eisen voldoet:

· Waar we de rotzooi (spelletjes, vazen, boeken etc) in kwijt kunnen,

· Het speelgoed van onze dochter.

· Waar de tv ‘in’ past,

· Waarmee we die lelijke radiator wegwerken en

· Waar ik ook nog wat moois in kan zetten.

· En dan ook maar meteen een bureautje voor onze dochter er aanvast.

Ohja niet te vergeten:

· Hij moet ook heel mooi en decoratief zijn.

Het moet de hele wand opvullen en niet saai zijn.


Genoeg wensen. Gaat dat ooit lukken?

Jazeker! Het ontwerp was er.

Zwevende lades, push to open, radiatorkast met prachtige latjes, planken, hoge kast met perfect uitgesneden handvaten, verlichting, 3D wandpanelen, hangende tv zonder bedrading. Alles zit erin!

Maar nu nog iemand vinden die het voor me maakt…

Even zoeken, maar het is gelukt hoor. Precies zoals in het ontwerp staat, of eigenlijk hangt, er nu een kast in onze woonkamer. Wat kun je daar blij mee zijn. Geen rommeltjes meer, maar één geheel. Het klopt nu! Yes.


Look:


Ontwerp: Annouk in Style


En dan meteen maar alles!

Mede omdat er een nieuwe kast kwam hebben we direct alle muren maar opnieuw geschilderd, nieuwe gordijnen genomen en ligt er een nieuwe vloer in. Onder het mom van: nu we toch bezig zijn. ;)


Mocht je willen weten hoe het er in het echt uitziet, dan moet je nog even geduld hebben. Foto’s maken staat in de planning. Dus dit wordt vervolgd.


Liefs,

Annouk


Ps: Wil je nu ook een tof wandmeubel? Je weet me te vinden ;)


0613771722 of info@annoukinstyle.nl

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page