top of page

WERKWIJZE

Een totaal interieurplan, uitvoering van A tot Z of een advies aan huis? Voor alle interieurvragen is een passend aanbod. 

Elk nieuw project start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan op de locatie waar het om gaat, bij mij op kantoor of online. We bespreken je ideeën en wensen uitvoerig, zodat ik een goed beeld kan schetsen van wat ik voor jullie kan doen. 

Na dit gesprek zal ik een passende offerte maken. Is deze akkoord? Dan ga ik direct voor je aan de slag, en mag je zelf ook aan de bak ;)

Some people look for a beautiful place. Others make a place beautiful
- Hazrat Inayat Khan - 

TOTAAL INTERIEURONTWERP

keukenaanzicht 1.jpg

Bij een totaal interieurplan komt alles wat je maar zou willen aan bod en woon je jarenlang prettig in een huis wat voldoet aan jouw wensen. 

Het begint met een kennismaking aan huis, waar we uitvoerig alle wensen en ideeën op het verlanglijstje bespreken. Op basis van dit gesprek kan ik een passende offerte maken. 

Wat kun je verwachten van een

totaal interieurplan:

* kennismakingsgesprek

* twee/drie plattegronden 

* twee moodboards

* tussentijdse presentatie

* uitwerking plattegronden in 2D of 3D

* kleuren- en materiaalplan

* meubeladvies

* eindpresentatie

* eenmalige aanpassing

Meer info?

WIL JE MEER?

Wil je ook begeleiding tijdens de uitvoering van het plan? Ontlast worden tijdens de verbouwing en dat alle details meegenomen worden in de uitvoering? Dat kan! 

Van A tot Z betrokken zijn bij de uitvoering van een plan ontlast jou enorm. Alle vragen en problemen die tijdens de uitvoering naar boven komen, worden bij mij neergelegd. Bestellingen worden gedaan en leveringen in ontvangst genomen. 
Dat scheelt een hoop zorgen en jij kunt direct genieten van een prachtige woning!

ADVIES AAN HUIS

Heb je je interieur in grote lijnen klaar, maar mis je de finishing touch? Wil je een nieuwe indeling voor je nieuwe of huidige woning? Of hulp bij het kiezen van de juiste kleuren?

 

Ik kom bij je thuis en kijk met je mee. Samen maken we in een paar uur een prachtig plan. Thuis werk ik deze voor je uit, waarna er je direct mee aan de slag kan. 

Meer info?

IMG_2727.jpg

Hoe gaat het verder?

Naar wens kan ik 

* een lichtplan maken

* een shopping list toevoegen

* maatwerk meubels uitwerken

* de uitvoering begeleiden

Meer zien? Volg mijn instagram

bottom of page