top of page

MAATWERK MEUBEL VAN JE DROMEN

Het is ontzettend populair in het huidige interieur: maatwerk!


Of het nu een eettafel, keuken of wandkast is, we willen allemaal iets unieks in ons huis. En terecht! Want wat maakt je interieur persoonlijker dan een (zelf) ontworpen meubelstuk?Uniek interieur


Zo was ik zelf ook op zoek naar een uniek meubelstuk. Iets wat van onze, toch wel wat rommelige, lange wand in huis een echte blikbanger zou maken. Als stylist zie ik zoveel moois voorbij komen. Ik wilde zelf iets ontwerpen voor mijn eigen huis waar ik heel trots op kon zijn en graag aan iedereen wilde laten zien! Het moest modern zijn, maar niet te strak en een beetje speels. En natuurlijk moest er wat speciaals in zitten, met wat lef!

Lang geleden heb ik jullie het ontwerp laten zien. Veel te lang geleden. Hij moest toen nog geproduceerd worden en gespoten worden. Ook een nieuwe vloer stond in de planning, waar we nog op moesten wachten. Op het moment dat die erin lag kon het grote wandmeubel geplaatst worden. Wat had ik daar een zin in.

Het meubel bestond uit drie onderdelen. Een extreem lange ladekast (3 meter!). Een radiatorombouw en een hoge last met zowel een dicht als een open gedeelte. En lastig voor montage, maar het moest zwevend, met licht erin. En uiteraard moest alles (lees snoeren) netjes weggewerkt worden.
Let op de details!


Echt mooi maatwerk zit hem in de details. Ik heb onze meubelmaker dan ook uitgedaagd met de grepen van de kast. Ik wilde slank uitgesneden inkepingen over een grote lengte van het deurtje. Daarnaast moest er aan de bovenkant een mooie ronde vorm komen. En dat werd het uiteraard ook!


De achterwand (lees muur) mocht natuurlijk ook niet ‘saai’ blijven. Om van de kast een echt uniek werk te maken heb ik ervoor gekozen om 3D wandpanelen van Orac Decor toe te passen. Zodat de kast samen met de panelen een echt uniek meubelstuk wordt.

De 3D panelen van Orac Decor zijn schilderbaar. Hierdoor gaan ze helemaal op in de wand als je ze dezelfde kleur geeft en krijg je een prachtig effect.

Ik heb gekozen voor het Ridge paneel.


En? Laat vooral weten wat je er van vindt!


Wil je ook uniek maatwerk in je interieur? Ik help je graag met een prachtig ontwerp!


Liefs, Annouk


0613771722


info@annoukinstyle.nl


Foto's: VanRoxan Fotografie

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page